Slider

Trajnimet

Ne ofrojmë trajnimet më të mira në Shqipëri për:

 • Menaxhimin dhe Udhëheqjen;
 • Shitjet dhe Kujdesin ndaj klientit;
 • Financën dhe Administrimin;
 • Retreats, Team Building dhe Aktivitete në salla & në terren.

Për më shumë detaje referojuni trajnimeve tona në anën e majtë të faqes.

Përvoja jonë ndërkombëtare

Ne kemi kryer trajnime në vendet e mëposhtme, ku kurset tona janë pregatitur dhe përcjellë te klientët në anglisht

 • Bosnje & Hercegovinë
 • Kroaci
 • Gjermani
 • Kazakistan
 • Hollandë
 • Rusi
 • Suedi
 • Turqi
 • Ukrainë
 • Mali i Zi
 • Maqedonia e Veriut

previous arrow
next arrow
Slider