Slider

FinxS

FinxS është sistemi psikometrik më i avancuar në botë, i cili fillimisht është prodhuar në Finlandë Nëpërmjet kësaj platforme të integruar mund të administrohen në të njëjtin sistem vlerësimet DISC, vlerësimet e kompetencave të Shitjes, vlerësimi 360 gradë, sondazhe dhe teste arsyetimit.

FinxS është një platformë shumë miqësore për tu përdorur dhe ju mundëson fleksibilitet të plotë në krijimin dhe përshtatjen e të gjitha raporteve sipas nevojave tuaja.