Ne ofrojmë trajnimet më të mira në Shqipëri për:

 • Menaxhimin dhe Udhëheqjen;
 • Shitjet dhe Kujdesin ndaj klientit;
 • Financën dhe Administrimin;
 • Retreats dhe Aktivitete në salla & në terren.

Për më shumë detaje referojuni trajnimeve tona në anën e majtë të faqes.

Cilësia e trajnimeve tona është e vlerësuar edhe jashtë vendit.

Ne kemi kryer trajnime në vendet e mëposhtme, ku kurset tona janë pregatitur dhe përcjellë te klientët në anglisht.

 • Bosnje & Hercegovinë
 • Kroaci
 • Gjermani
 • Kazakistan
 • Hollandë
 • Rusi
 • Suedi
 • Turqi
 • Ukrainë

customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 01 customer 12