Nga Erald Pashaj, EPPC Albania & Kosovo ltd.

Koha kur njerëzit në Shqipëri fillonin punë pas shkollës së mesme apo të lartë dhe dilnin në pension në po atë punë, ka përfunduar!

Pyetja që më bëjnë shumë shpesh është: - Sa duhet të qëndroj në një punë? Mos ka ardhur koha të shoh për diҫka tjetër?

Lexoje të plotë...

3fc694be 3ce9 477e 8e96 09cca8865aca

Raleigh, NC  - Industria e Zhvillimit të Burimeve Njerëzore përgatit 20 Raportet më të mira të tregut të zhvillimit të burimeve njerëzore për të informuar më mirë profesionistët rreth ofruesve më të mirë dhe më novatorë të shërbimeve dhe teknologjive të zhvillimit të burimeve njerëzore. 

Lexoje të plotë

5818bc51 4be4 4542 b8ba 7be74bc0f28d

Zhvillimi i marrdhënieve me rekrutues të mirë strukturuar në treg, do t'ju shërbejë përgjatë gjithë karrierës suaj. Ndonëse një rekrutues mund të mos ketë aktualisht një mundësi punësimi që përshtatet me profilin tuaj, duke ruajtur kontaktet me të, siguroheni që ai të jetë i përditësuar me profilin tuaj kur të krijohet mundësia për një përputhje perfekte për ju".

Lexoje të plotë

Të gjithë aspektet e zhvillimit dhe rritjes në karrierë po zhvendosen nga bota reale në atë virtuale. Të përgatisni profilin dhe “brandin” tuaj për botën digjitale, do t'ju ndihmojë gjatë vitit 2019 dhe më tej.

Këto janë gjashtë trendet që duhet me patjetër ti kushtoni vëmendje në karrierën tuaj në 2019:

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact