Apliko

ep & partners consultancy shpk (eppc) është e regjistruar në Tiranë, Shqipëri me NUIS K91622016U dhe është partneri ekskluziv i Gi Group, një nga kompanitë kryesore globale në industrinë e punës.

Ne ofrojmë në Shqipëri dhe Kosovë, kërkim dhe përzgjedhje stafi në bazë të cilësisë dhe jo sasisë, leasing stafi të përkohshëm ose të përhershëm si një mënyrë shumë fleksibël dhe me kosto efektive për biznesin, si dhe zhvillim të stafit përmes një game të gjerë trajnimesh.

Ne jemi lider në fushën e trajnimeve dhe kemi trajnuar stafin e kompanive më të mira në Shqipëri dhe Kosovë, si Raiffeisen Bank, ALBtelecom, Neptun, Porsche Albania, DHL Express, DIGITALB, MERIDIAN Corporation, etj. Që nga viti 2009 ne kemi trajnuar stafin e mbi 30 kompanive duke hartuar dhe realizuar programet më të mira trajnuese në Financë & Administrim, Shitje & Shërbim ndaj Klientit, si dhe Menaxhim të Përgjithshëm & Udhëheqje.

Sot 100% e klientëve tanë janë klientë të përsëritur, një tregues që na bën krenar, por edhe më shumë të përqëndruar tek përsosmëria, që t’i bëjmë klientët tanë edhe më të suksesshëm.

Brand & Sales Manager  

Menaxher Shitjesh ne Showroom

 Administrative and Finance Clark (Kosove)

Asistente Ekzekutive e CEO-s

Partner Relationship Manager

Inxhiner Ndertimi

Financial Analyst (Work from Home)

Menaxher Shitjesh - Zona e Jugut

Specialist/e Finance

Frontend Developer

Magento FrontEnd e/o BackEnd Developer 

Sales Representative (Kimist)

Operatore Back Office che conosca Indesign (lavoro da casa) 

Menaxher i Departamentit te Finances

Assistente Operativa (lavoro da casa)

Teknik Aparaturash Biomjekesore - Rome/Torino

Data Analyst (lavoro da casa)

Addetto/a Conabile per Contabilita Italiana (lavoro da casa)

Assistente Operativa (lavoro da casa)

Addetto Acquisti & Controllo Costi (lavoro da casa)

Senior Software Tester

Communications Specialist (Kosove)

Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist, Mikpritëse

Addetta Assistenza Clienti (lavoro da casa)

Contact Center Specialist (English Speaker) - Tirane

Perfaqesues per Marredheniet me Klientin

DTP Specialist - Graphic Designer (lavoro da casa)

Drejtues i Departamentit te Finances

Perfaqesues shitjesh ne Showroom

  Business Financial Controller

Menaxher Sektori (Background Inxhinierik)

Pernetration Tester

Cyber Security

Asistente Ekzekutive e Presidentit

Inxhinier Ndertimi

IT Branch Supervisor (Software Developer)

Specialist/e Shitjesh B2B

Ekonomiste

Research & Development / Quality Control Specialist

Addetto Acquisti (lavoro da casa)  

Komercialist (Kosove)

Trajner i Brendshem

Marketing Department Manager (CMO) 

Brand Manager

Junior Marketing Manager - Albania & Kosovo

Controller Finance Department

Drejtor i Financave - Prishtine, Kosove

Drejtor i Burimeve Njerezore - Prishtine, Kosove

Regional Partner Relationship Manager ( Car Loan) Elbasan

Senior Audit

Marketing Specialist - Prishtinë (Kosovë)

Regional Partner Relationship Manager - Durrës

Regional_Partner_Relationship_Manager_Elbasan

Adetto Televendita (lavoro da casa, part time)

DTP Specialist - Layout/Graphic Designer (lavoro da casa)

Infermiere 

Recepsioniste në klinikë mjekësore 

Asistente Ekzekutive (Kosove)

Kontabilist i Certifikuar (Kosove)

 Agjent i Shitjes dhe Marketingut (Kosove)

Zyrtar/Administrator Ligjor (Kosove)

Business Development Manager  

Përfaqësues Rajona Shitjesh ( Shqipëri e mesme )

SQL Engineer

Recruitment & Talent Acquisition Specialist 

Senior Marketing Specialist

Sales Represenative (Për paisje laboratorike)

Përfaqësues Rajonal Shitjesh ( Zona e Jugut )

Sales Representative (Dentist)

Financier/e (Kosovë)

Shofer (me licensën ADR) - projekt në Tepelenë

Këshillues Shitjesh - Lezhë

Specialist i Marketingut Dixhital

Director of Marketing, PR and Communication

Partner Relationship Manager - Tirana

Përfaqësues Shitjesh (produkte/pajisje laboratorike)

Chief Operations Officer (COO - Kosovo)

Financiere (Prizren)

Junior QA/QC Engineer

Përfaqësues Mjekësor (Laborant Dentar)

Foreign Entity Accountant (Kosovo)

 Drejtor Departamenti i Burimeve Njerëzore

Deputy Marketing Manager

Branch Manager

Supervizor Shitjesh - Shkodër

Partner Relationship Manager - Tirana

 Head of Collection

Specialist/e e Burimeve Njerëzore

Web Developer senior

Recruitment & Talent Officer (International Company)

Medical Representative

JavaScript Developer (Kosovë)

Këshillues i Lartë Shitjesh - Fier

Këshillues i lartë shitjesh ( Agro) - Vlorë

Këshillues i lartë shitjesh - Lushnje

Këshillues Shitjesh - Shkodër

Këshillues Shitjesh - Lezhë

Oficer Kredie - Shkodër

Oficer/e i Mbledhjes së Borxhit

Serviser për aparat të kafesë (Teknik i Servisit) 

Customs & Freight Forwarding - Logistics  

Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition  

Dhjetë (10) pozita të lira në hoteleri (Kosovë)

HR Manager (Berat)

Teknolog Frutash 

 Përgjegjës Turni

Administrator (Biznes Agro) 

Manaxher Shitjesh (Fruta-Perime) 

Regional Partner Relationship Manager (Elbasan) 

Regional Partner Relationship Manager (Durrës)

Technical Advisor - Albania & Kosovo 

 Training and Sales Advisor

 Sales Representative (Albania & Kosovo)  

Koordinator Eksportesh (Agropërpunim)  

Retail Supervisor

Recruitments & Talent Officer (International Company)

 Këshillues Shitjesh B2B 

Layout Designer 

 Business Relationship Manager (Vlorë)

Internship - Finance (me pagese)     

 Key Account Manager (Kosovo) 

Ekonomist     

Menaxher Shitjesh 

Business Advisor

Customer Support - Gjuha Suedeze 

Customer Support - Gjuha Hollandeze 

 Security Expert - Fier (offshore oil & gas industry)

 Ekonomist

Këshilltarë i Biznesit/Shitje në Terren - Prishtinë

Quality Specialist

Specialist Finance

Customer Service Supervisor

Customer Service Representative

HR Consultant - Kosovë

Supervisore per attivita di Assistenza Clienti

Intership-Financë

Operatori Di Assistenza Clienti

Shitëse në Showroom

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

Team Leader Outbound a Durazzo

Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

Agjent Shitjesh (PreSeller)

Operatori Phone Collection Per Recupero Crediti

Jurist

Specialist Finance

Supervizor Rajonal Shitjesh

Quality Assessment Specialist

Magazinier

Përgjegjës i Mjeteve

Transportues

Punëtor Magazine

Ekonomist (M)

 

 • Retreat 2018 - E&Y Albania
  Retreat 2018 - E&Y Albania
 • Extended DISC® - Stilet C
  Extended DISC® - Stilet C
 • Extended DISC® - Stilet D
  Extended DISC® - Stilet D
 • Extended DISC® - Stilet I
  Extended DISC® - Stilet I
 • Extended DISC® - Stilet S
  Extended DISC® - Stilet S
 • Vlerësimet Extended DISC
  Vlerësimet Extended DISC

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact